Zoeken naar:

Partners

Met onderstaande partners werken wij samen.

Wij zijn trots om de samenwerking met Cloud2 en Dajema IT Distributors.

 
Cloud2 is een jong en dynamisch bedrijf met één passie: onze partners assisteren met hun cloud-gerelateerde vraagstukken. Onze roots liggen bij Cloud Backup en Disaster Recovery. Dajema IT Distributors levert alle software licenties voor uw besturingssysteem of Office pakket
Wij zijn trots op onze Gold Partner status bij ESET, beveiliging staat hoog op ons vaandel, ook voor de Zakelijke markt. Professionele Data Recovery die betaalbaar is tegen een vooraf vastgesteld tarief. 
Bellen via VOIP is de toekomst, Opnemen op je mobiel of telefoon thuis is snel en makkelijk ingesteld voor een eerlijke prijs. Het perfecte administratie en reparatie pakket voor zelfstandige IT’ers in de onderhouds- en reparatie branche.
 
Voor onze diensten gebruiken we een geautomatiseerd facturatie pakket wat ons heel wat administratieve handelingen uitspaart.We zijn tenslotte ITers. Snel een complete offerte nodig voor een server? Binnen een paar minuten heb je die in huis, dankzij de service van 1A first alternative Ook voor telefooncentrales.
De reparatietool van de zelfstandige IT’er, volledig geautomatiseerd en aanpasbaar met eigen instellingen en programma’s. Onze favoriet, met korting. Onze aangesloten ICT Dokters werken veel met Hulp op Afstand verzoeken, dankzij de professionele tool van TeamViewer is geen afstand een probleem.